Gör din bokning
Ankomst:
Asignar fecha
Utgång:
Asignar fecha
Vuxna:
Barn:    
Med frukost:
För- och efternamn:
Telefon kontakt: 
E-post:
1. Denna webbplats egendom

Enligt lagstiftningen 34/2002, 11 juli, tjänster av informationssamhället och elektronisk handel, informera vi att den webbplats du besöker ligger under domänen http://www.apartamentosloscactus.com hör hemma till det kommersiella företaget Jiaca, S.L., vars detaljer är följande:

 • Företa: Jiaca, S.L.
 • Adress: Avenida de Italia, 19
  35100 - Playa del Inglés
  San Bartolomé de Tirajana
 • CIF: B-35091081
 • Telefon: 928 76 12 58
 • E-post: info@apartamentosloscactus.com
 • Webbplats: http://www.apartamentosloscactus.com
2. Personuppgiftsskydd

Enligt lagstiftningen 15/99, organiska, skydd av uppgifter av personlig karaktär (LOPD), meddelar det att dess personliga data som kunde skicka oss via e-post kommer att ingå i en datafil, vars innehåll är att besökare av denna webbegäran om information om produkterna jag services och som annonserar detta företag, som mottagarna av informationenendast och uteslutande är auktoriserad personal av denna organisation, med det enda syftet med adressering informationskrav potential eller befintliga kunder om produkter jag tjänster marknadsförs.

2.1 Förfarandena i access, avbokning, oppositionen jag rätta

I förhållande till deras personliga data som skickas till denna organisation, informeras du att närvara du tillgång, avbokning, korrigering och avbokning rättigheter och kan utövas på postadressen ovan anges, per post eller personligen, genom det förfarande som sedan utsätts.

Du har rätt att veta i vilket skick din data. Vilken typ av behandling de utsätts för; där de har erhållits; ändra dem om det inte är de rätta, eller att det inledningsvis inte återspeglar den rådande verkligheten genom att ändra detta eller ens avbryta dem fullständigt, under förutsättning att den senare tar inte överlevnaden av en skuld till organisationen, tidigare överenskomna eller är resultatet av situationer av enbart ungdomsbrottsligheten när kopplingen mellan parterna har inte gratis och ja användningen av tillhandahållande av tjänster av samma ekonomiska ersättning.

De kan inte avbryta när deras bevarande lyda, enbart och uteslutande till efterlevnad och tillämpning av lagar som är i kraft när som helst för intern fakturering och kontroll på skatt och business frågor.

För utövandet av den ovannämnda rättigheterna, speciellt för din applikation, är att vara samma fråga de ansvariga för filen via instans visar följande data:

 • Namn och efternamn på den drabbade, bifoga en kopia av ID (eller någon annan giltig handling i lag för att identifieringen av sökanden). När det gäller lagen för någon, eller en juridisk person, en kopia av det dokument som intygar sådan representation
 • Begäran som bygger eller -baserat program.
 • Uppgift om postadress för anmälan.
 • Dokument, där så är lämpligt, visar grunden för begäran.
 • Datum och sökanden underskrift.

För sändning av en sådan begäran skall använda alla medel som kan bevisa leveransen och mottagandet av begäran.

3. Immateriell egendom

Företaget, och ägare av denna webbplats, är det också alla rättigheter till immateriell och industriell äganderätt som finns eller kan finnas om design, struktur och funktion av denna webbplats, inklusive bilder och innehåll organisation.

Han är förbjudna reproduktion, distribution jag kommunikationen allmänheten, helt eller delvis av någon innebär utan tillstånd och skriftligen om detta företagsenhet.

Apartamentos Los Cactus - Juridisk information - Sekretesspolicy